alkaa pikkuhiljaa nyppiä tää helvetin rahapula. Aina kun tuntuu et nyt näyttää valoisemmalta niin eikun lisää rahanmenoa. Tällä kertaa toinen koirani sairastui ja eläinlääkärikulut ei todella ole halpoja. Sinnehän hulahti satoja euroja kaikkinensa. Nyt kun on kaikki laskut maksettu niin eipä tilillä ole montaa sataa. Ja se Tallinnan reissukin - voi vtu. Koirat hoitoon sillä välin, siihenkin menee satanen. Bensat ja pysäköinti satamassa - että voi vittu sentään!! Ihan oikeesti nyt tuntuu siltä et mistähän mä ostan itelleni ruokaa. Onneks kaapissa on  makaroonia, kai siitäkin mahan täytettä saa. Onneksi en oo mikään kulinaristi, vois tehdä tiukkaa. Mulle on ihan sama mitä syö kunhan nälkä lähtee. Öljyäkin tarttis tilata, on loppumassa tässä ihan muutamana viikkona. Onneks sieltä saa osamaksulla. Oon sitä tarkotuksella viivytellyt et saisi vasta ens kuun palkasta maksettua. On tää nyt ihan hltiä. Koirillekin tarttis ostaa ruokaa, pakko mennä Tokmannille hakeen jotakin paskaa. Ei kai ne siihen kuole jos kuukauden syö ihan mitä tahansa.

Mut onneksi on kevät jo pitkällä, pikkusen mieli parempi. Jos ois vielä syksypimeet niin kyllä kävisi pahasti. Selkäkin vtuilee ja polvi. Piti hakee lisää lääkkeitäkin mut en nyt sitten hae. Kärsitään, prkl!

Ehkä tää tästä jossain vaiheessa iloksi muuttuu. Nyt ei kyllä ole rahaa ajella Miehen luokse. Enkä kehtaa sille sanoo et ei oo rahaa tulla sinne...... Kai tässä jotakin keksii. Viime tingassa on pakko pyytää kottia töistä. en kyllä siihenkään haluisi mut nyt taitaa olla pakko. Ei tässä muuten selviä mitenkään....