LÄhdin melkein heti lomani alettua Miehen luokse. Hänellä ei ollut lomaa mutta viihdyin hyvin yksinäni. Kun hän oli aamuvuorossa, sain leikkiä kotia ja tehdä hänelle ruoan valmiiksi kun tuli kotiin. Iltavuorossa ollessa teimme yhdessä ruoan ennen hänen töihin lähtöään.

Kolmantena lomaviikkona hänelläkin oli lomaa viikkoa ja lähdimme Kuusamoon ja Suomussalmelle. Olimme jo melkein vuoden päättäneet että käymme ainakin pienen karhunkierroksen ja sen kävelimme. Koirat oli tietysti mukana ja hienosti koirat selvisivät riippusilloista. Ja mies vei koiria, ne olivat hänen vyötärössä olevassa vyössä kiinni. Sain kulkea sitten vain perässä. Oli ihanaa, 4.5 tuntia tallustelua, välillä pysähdyimme syömään eväitä. Niin oli hienoa että päätimme ensi kesänä mennä koko karhunkierroksen 80 km. Teltta vain mukaan.

Patikoimme myös Julma-Ölkyllä. Oli tosi raskas kierros kyllä. Yöt viivyimme Suomussalmella sukulaiseni mökissä. Sähkötön mökki, ns piilopirtti. Mies laittoi laavun nuotiopaikalle tulet ja teki puuhommia, lämmitti saunan ja kantoi vedet. Hoiti oikeastaan kaiken, mä tein vain muurikalla ruokia ja lättyjä. On kyllä niin tarmokas Mies että oksat pois.

Kotiin lähtiessä kävimme vielä Raatteen portissa. Mies oli kovin kiinnostunut, onhan nuo asioita jotka sykähdyttävät edelleen minuakin. Onneksi tiesin että siellä on juoksuhautojakin kun autolla ajelee tovin Raatteentietä. 

Oli kyllä ihana loma ja harmi että loppui. Onhan mulla vielä lomaa 1 vko pitämättä. Katson koska sen voin pitää kun ensi kuussa joudun selkäleikkaukseen ja siinä on toipumista useita viikkoja.

Tuli tässä mieleen että emme ole koskaan "riidelleet" tai ollut edes minkäänlaista eripuraa ja muutaman päivän päästä jo vuosi yhteistä taivalta! No, itse en ole riitaan taipuvainen vaan sitä mieltä että puhumalla asiat hoidetaan. Ei kyllä Mieskään ole riidanhaluinen vaikka hänellä joitakin erittäin voimakkaita ajatuksia onkin.