Olipas ihanaa jäädä lomalle. Työsähköposteja olen toisella silmällä vilkuillut mutta en niihin vastaa. ei olisi kannattanut, kova ensi viikko taas edessä ja pitkää päivää että saa kaiken taas ajantasalle.

Aamusta lähdin koirien kanssa lenkille, ihana aurinkoinen aamu. Ja aurinkoa koko päivän. Ihanaa! Olen myös siivoillut kovasti, siivoan alakerran kuntoon ja mies saa hoitaa alakerran siivouksen tästä eteenpäin. Muutan huomenna yläkertaan. Mulla on ns. rintamamiestalo ja yläkerta on tyhjillään ja aivan asuttava. Lapset puolisoineen siellä aina majailevat kun tulevat luokseni viikonlopuksi. En jaksa enää tätä paskaa päivääkään. Mies ollut taas 2 päivää vapaalla ja aamusta iltaan koneella juoden. Miten viiskymppinen mies voi kuluttaa päivänsä tuolla tavoin? Aurinko paistaa ulkona ja istuu vaan koneella. En käsitä. Ei olla puhuttu edelleen yhtään mitään. 

Minä elän omaa elämäänsä ja hän omaansa. Eihän tämä ole parisuhde eikä mikään. Seksiä meillä on ollut puoli vuotta sitten. Luulen että hän ei edes pystyisi enää siihen. Ja meillä kun oli niin hyvä suhde sängyssä. Sain toteuttaa hänen monta toivettaan sängyssä joita kukaan ei ennen ollut toteuttanut. Mutenkin sovittiin sängyssä tosi hyvin yhteen. Molemmat oltiin kovin ennakkoluulottomia ja tässä iässä kun on niin sinut vartalonsa kanssa niin annettiin mennä! No olen minä ennenkin "selibaatissa" elänyt, edellisessä suhteessani alkoholistin kanssa joten ei tee tiukkaa. Ja kun elämässä menee huonosti niin ei ihan ensimmäisenä seksuaalinen tyydytys tule mieleen.

Tekisi niin mieli remontoida tätä taloa, tämä on melkein alkuperäisessä 50-luvun kunnossa. Katto ja ikkunat on uusittu joten kylmä ei täällä talvellakaan tullut mutta muuten olisi kiva tapetoida ja maalata. Mutta kun en saa itsestäni irti, tämä suhde myrkyttää mun elämäni ihan täysin. Ex-mies oli kova remontoimaan ja kerran vuodessa tapetoi uudelleen seinät ja maalaili. Jos ihan suoraan sanotaan, niin kuvitellin että kaikki miehet ovat kovia tekemään töitä. "Edellisessä elämässä" kaikkien miehet olivat kovia työntekijöitä. Ja sitten on tämä nykyinen - koskaan, en koskaan, ole noin laiskaa miestä tavannut. En edes kuvitellut että tuommoisia on olemassa ... En ole vaatinut mitään koska en ole sen luonteinen. Jos sanon että pesukoneessa on jotain häikkää niin itse sen joudun korjaamaan. Ei mies nosta takapuoltaan tuolista siksi aikaa. Jos on viemäri tukossa niin itse sen aukaisen. Ei se kiinnosta miestä. Saattaa vaan tokaista että viemäri ei vedä. Ihan oikeesti!