On ollut hirveän kiirusta töiden takia, eniten häiritsee katkonaiset yöunet. Mikä ihme siinä on että tarvitsee heräillä aamuyöstä miettimään työasioita. Kaikki tuntuu kaatuvan niskaan, ei omasta syystä vaan työkavereiden syystä. Mikään ei toimi enää. Kaikki tarvisi itse tehdä niin tietäisi missä mennään. ASentajat eivät kuittaile työmääräyksiä tehdyiksi, tuotanto ei kuittaa työmääräyksiä tehdyiksi joten laskutus laahaa jäljessä ja paljon. En tiedä mitä tässä pitäisi tehdä. Alkaako ilkeäksi .... 

Ikäviä uutisiakin sain, tyttäreni raskaus meni kesken :(. Kova juttu. Se hyvä puoli että meni näin ajoissa eikä myöhemmin. Yritin lohdutella että sikiö ei ollut elinkelpoinen ja luonto hoiti homman. Ehkä he siitä toipuvat. Harmillista että ehtivät jo hommata tavaroitakin. Nuoria ovat joten ei muuta kuin uutta yritystä vaan.

Olin viime viikon sairaana, sekin vielä. Olisin kovasti halunnut että Mies olisi voinut tulla tänne. Hän kun on lomautettuna. Mutta, tuntuu olevan niin kiirusta kotipuolessa ettei kerkiä. Tämän viikon tiistaina aamupäivällä hän saapui. Ja lähti jo eilen iltapäivällä. En voi häntä täällä väkisinkään pitää mutta ihmetyttää miksi on niin kova kiirus koko ajan. Toki hän on kuin sähköjänis, sata rautaa tulessa koko ajan joka puolella.

Mutta saimmehan viettää mukavat päivät. Kokkailin hänelle ja hän kyllä nautti ruoistani. Kahvipöydässä oli aina leivonnaista joita sulatin pakkasesta ja hyvin kelpasi. Lenkkeilyä ja saunomista. Ja keskustelua. Hän käytti työpäiväni aikana koiriani lenkillä metsässä ihan omasta halustaan. Mutta nuo sänkyhommat. Itse pidän kovasti suuseksistä, hänkin kyllä saavana osapuolena mutta ei ilmeisesti antavana .... En kehtaa sanoa hänelle että mitäs jos välillä toisinkin päin. Esileikistä ei juuri tietoakaan. Heti vaan hommiin. No, ehkä mä jossain vaiheessa saan suuni auki. Kunnollinen tutustuminen kuin ei oikein onnistu kun tavataan parin viikon välein.Hänen kanssaan on kyllä muuten helppo keskustella ja voi olla ihan oma itsensä.

Ensi viikolla olen lomalla ja hän pyysi minua sinne silloin kun hänelle sopii. Kun on taas niin paljon tekemistä. Saapi nähdä, saanko olla enemmän kuin yhden yön. Matkaa kuitenkin 300 km niin olisi mukava viettää jonkun verran aikaa. Mulle tulee jotenkin semmoinen olo että olen hänelle rasite kun ei pääse sinkoilemaan sinne ja tänne kun ollaan yhdessä.

Tarttee nyt rauhassa katsella mitä tästä tulee ja kuinka kauan jaksan näitä parin viikon välein tapahtuvia yhden yön tapaamisia.