Perkele että nyt vtuttaa oikein isolla Veellä!! Mähän kerroin aikaisemmin et mies ilmoitti et hänellä on herpes. Ihan kiva kun olimme rakastelleet ilman kortsua. Hänellä kyllä estolääkitys. No, eihän se estolääkitys estä herpeksen tarttumista. Ensimmäiset näpyt huomasin välilihassani melko pian eka sänkykerran jälkeen. Talvella oli toinen välilihaepisodi. Muutama näppy jotka kuivaessaan aiheuttavat ihan hvltillisen kirvelyn ja kivun. Mutta nyt. Nyt herpesnäppyjä oli häpyhuulissa sekä emättimen ympärillä ja voin sanoa että vesi valu silmistä kun meni pissalle. Eihän sitä kipua kestänyt kun 4 päivää mutta iso vtutus. Eikä siinä vielä kaikki, se perkele tuli myös huuleen! Onneksi sisäpuolelle. Nyt on oikeesti semmoinen vtutus ettei tosikaan. Lisäksi polvia särkee ihan stanasti ja selkä on tosi kipee. Nyt koetellaan. Ensi vkolle tilasin gynen, pakkohan nyt on jotain tehdä. En tiedä mitä ol!isi ensiavuksi alapään näppyihin laittanut niin katoin et Betadinea voi käyttää limakalvoille joten sinnehän sitten sitä. En tiedä auttoiko että kovat kivut kestivät vain sen 4 päivää. Onhan nämä olleet kohta viikon tuolla alakerrassa

Mies tulee huomenna mun luokse. Aion kylä sanoa et olen ollut tosi kipeä. Ollaanhan me soiteltu joka päivä mutta tämmösiä asioita ei kyllä puhelimessa kerrota. Mua niin vtuttaa että jo naurattaakin. Kaikki paska kerralla niskaan.

 

Juu, meillehän tuli se vuosi sitten täyteen. On kyllä ollut mukava vuosi. Vielä kun tuo Mies pääsisi exästään eroon niin hyvä olisi. Hän nimittäin edelleen käy exän facesivuilla kommentoimassa ja tykkäilemässä hänen jutustaan. Olen kyllä ite ilmoitttanut et omat exät on poistettu facesta, on puhnrot ja kaikki. Ne on entistä elämää!

Mä oon niin väsynyt töistäkin et odotan selkäleikkausta toden teolla. Saan levätä kotona ja olla vaan.