Tänään tein päätöksen lähteä baariin muutamalle, ihmisten ilmoille. Olemme edelleen keskustelleet tuon miehen kanssa tai siis viestitelleet. Kyselee koska näemme uudelleen mutta sitten taas toisaalta harmittelee pitkää välimatkaa ja rivien välistä luen että ei meillä ole toivoa sen kummemmasta suhteesta. Näinhän se taitaa ollakin. Sanoi ettei hänellä muita naisia ole kierroksessa mutta jotenkin en usko. Kyselee jatkuvasti multa että onko sulhasehdokkaita paljonkin ilmestynyt. Liityin nimittäin facessa yhteen sinkkuryhmään ja siellähän hänkin näkyi olevan ja kovin aktiivisena.

Tänä iltana siis annan illan viedä ja otan mitä vastaan tulee ja jos ei tule mitään vastaan, nautin silti. Ennen baari-iltaa lämmitän kuitenkin saunan ja nautin löylyistä.

Exä kävi hakemassa tavaroitaan ja jätti samalla avaimen. Hieno juttu. Nimittäin huomasin että hän on käynyt täällä omin lupinensa kun en ole ollut kotona. Kylpyhuoneen kaapista oli hävinnyt hänelle kuuluvia tavaroita jotka jäivät sinne kun lähti. Tämä viime vkonlopun mies toi mulle yhden tuliaisen ja se oli keittiössä, exä näki sen ja ilme oli kyllä näkemisen arvoinen. Toivottavasti nyt tajuaa että meidän juttu on ohi ja rakkausviestit loppuu. Toki hän tietää missä on vara-avain mutta sen kerran kun jää kiinni tänne tulemisesta, nostan melkoisen metelin.

Nautinnollista viikonloppua kaikille!